ПП "Держзнаки" - виробництво номерних знаків всіх типів
Ми не працюємо з 30.12.2023 по 07.01.2024, замовлення будуть оброблені 8 січня

Іменні номери гонщикам формули 1 видані

Іменні номери гонщикам формули 1 видані

Кожен автомобіль в світі має свій номер, щоб він був помітний і це стосується як звичайних авто яких сотні мільйонів їздить по світу, так і автомобілів Формули 1. Так донедавна номер автомобіля в Формулі 1 був непостійний, і залежав від стартової позиції гонщика, що часом значно ускладнювало орієнтування уболівальників.

Але ось і формули 1 торкнулися реформи і на автомобілях елітного першості будуть постійні номери, практично також саме як і автономери у будь-якого іншого автомобіля. Основною перевагою для гонщиків формули 1 серед звичайних автолюбителів є те, що вони мають право самостійно вибрати номер автомобілю. При цьому існує обмеження, що полягає в тому, що номер лідера попереднього сезону завжди буде номер один. А отже номер під індексом 1 буде перехідним, а всі інші номери з 2 по 99 будуть іменними і належати певному гонщику до кінця його кар'єри.

Слід також зазначити, що право вибору номера, під яким виступатиме гонщик до кінця своєї кар'єри в формулі 1, належить саме гонщику, а не команді. Що і дозволило спортсменам вибрати самі неординарні номерні знаки, такі як 13 і 99. Причому дублікати номерів, що використовуються спортсменами в Формулі 1, не допускаються і можуть бути взяті іншими спортсменами тільки після завершення кар'єри спортсменом у формулі 1. Завдяки такому введенню буде набагато простіше орієнтуватися постійним глядачам формули 1, а можливо обрані номери принесуть кому то удачу, а отже майбутнє перше місце в світовому рейтингу спортсменів формули 1 і відповідно в номері боліда.

Додаткові матеріали

Додаткові матеріали:

 

Дата: 20.03.2022

Автор: Анна Новікова

Україна

Як зробити номерний знак в інших містах України: