ПП "Держзнаки" - виробництво номерних знаків всіх типів
Ми не працюємо з 30.12.2023 по 07.01.2024, замовлення будуть оброблені 8 січня

Російські автолюбителі можуть святкувати свою невелику перемогу

Російські автолюбителі можуть святкувати свою невелику перемогу

Як відомо в разі крадіжки, втрати або при пошкодженні номерного знака автомобіля необхідно офіційно звернутися до органів МРЕВ для вирішення питання про заміну свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу і власне номерного знака. Однак не всім автолюбителям подобається подібна процедура і справа тут не тільки в витраті грошей і часу.

Багато просто звикають до номера свого автомобіля, а інші вірять в цифри і вплив їх на долю, тому втрата свого« щасливого» номера може серйозно похитнути їхню впевненість у собі і завтрашньому дні.

Щоб не допустити цього держава РФ выявила безпрецедентну турботу про своїх громадян і відтепер російські номери можна відновлювати зі збереженням початкового їх номери та серії.

Більш того, виготовити дублікати номерів можна за допомогою безлічі спеціалізованих на цьому фірм і з цього моменту вже не тільки в Росії. Таким чином, опинившись проїздом або по справах в Україні, в разі втрати, крадіжки або пошкодження держномера транспортного засобу є можливість без зусиль відшукати відповідну фірму, як правило у великих містах, де вам виготовлять дублікати номерів в суворій відповідності з ГОСТ Р 50577-93 Росії . Перелік конкретних фірм в містах Росії і України з контактними телефонами та адресами можна без зусиль відшукати в інтернеті.

Таким чином, щоб відновити російські номери незалежно від вашого знаходження на території РФ або в Україні, необхідно подати такі документи: свідоцтво про реєстрацію автомобіля, цивільний паспорт або водійські права, довіреність (у разі володіння автомобілем на підставі довіреності). Як правило, термін виконання замовлення коливається в діапазоні від 2-х годин до 1-го дня і залежить від складності замовлення.

Додаткові матеріали

Додаткові матеріали:

 

Дата: 10.03.2022

Автор: Анна Новікова

Україна

Дублікат номерів в інших містах України: