ПП "Держзнаки" - виробництво номерних знаків всіх типів
Ми не працюємо з 30.12.2023 по 07.01.2024, замовлення будуть оброблені 8 січня

Утилізаційний збір спровокував дефіцит номерних знаків на авто

Утилізаційний збір спровокував дефіцит номерних знаків на авто

В Україні через запровадження утилізаційного збору значно зросло бажаючих зареєструвати свій автомобіль. Це призвело до того, що номери на автомобіль в країні стали дефіцитом.

Таку інформацію передає Цензор.Нет, посилаючись на«Львівські новини».

Ось скарга одного з автомобілістів: «Ще на попередньому тижні я купив авто в салоні і по сьогоднішній день змушений їздити на тимчасових номерах. Кожен день я приїжджаю, а мені у відповідь тільки розводять руками– кажуть, що номерів немає. Аргументують це тим, що старі вже закінчилися, а нові ще не надіслали. Кожен день обіцяють і радять звернутися завтра».

Поки водіям доводиться їздити, використовуючи тимчасові автономери, або зовсім відкладати автомобільні поїздки.

У головному управлінні ДАІ у Львівській області в свою чергу визнають, що проблема дійсно існує.«На початку місяця дійсно виникла така проблема. Техпаспорт отримати не складає проблем, а номери стали дефіцитом. Проблема полягає в тому, що в кінці серпня число людей, які звернулися в МРЕВ, зросла в чотири рази. Це призвело до того, що всі запаси знаків вичерпалися », – повідомляє один з інспекторів ДАІ, Тарас Дзвоник.

Українські чиновники обіцяють, що проблема носить тимчасовий характер і незабаром будуть вжиті заходи щодо її вирішення. В такому випадку автомобілістам не варто переживати – всі вони отримають свої номерні знаки.

Як повідомлялося раніше, з 1 вересня в Україні вступив в силу спеціальний утилізаційний збір, що стосується імпортних автомобілів.

Додаткові матеріали

Додаткові матеріали:

 

Дата: 10.03.2022

Автор: Анна Новікова

Україна

Заміна номерних знаків в інших містах України: